WestCoast Chef

Culinair genieten tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden? Deze eilandkeuken is ruim opgesteld en voorzien van een compleet pakket aan inbouwapparatuur.

Bekijk de keuken hier.

Nature Leaf Kitchen

Op zoek naar een keuken met veel opbergruimte? Deze eilandkeuken beschikt over vrijstaande hoge kasten. Daardoor is deze keuken ook prima geschikt voor kleinere ruimten.

Bekijk de keuken hier.

Crew Cafe

Een industrieel interieur kenmerkt zich door een unieke combinatie van hout, metaal en glas die bij deze stijl passen. Deze hoekkeuken zou hierop een warme aanvulling  zijn.

Bekijk de keuken hier.

Food Circle

Wit is de perfecte basis voor iedere woonstijl. Er is geen stijl die misstaat met een witte achtergrond. Wit is klassiek, tijdloos en strak.

Bekijk de keuken hier

FoodFreedom Kitchen

Een U keuken is ideaal wanneer u veel waarde hecht aan ruimte in uw keuken. Deze sfeervolle keuken wordt opgebouwd in hoekopstelling en is naadloos afgewerkt.

Bekijk de keuken hier.

Food Mood Cafe

Warmte in een interieur is iets wat iedereen wil. Houten details in combinatie met witte kasten vormen een sfeervolle keuken waar iedere thuiskok van droomt.

Bekijk de keuken hier.

Chef parade

Met een kamermeubel zal deze eilandkeuken worden ervaren als een verlengstuk van uw leefomgeving.

Bekijk de keuken hier.

Oven Degree Kitchen

Bent u op zoek naar een greeploze designkeuken? Deze keuken is mat zwart gekleurd, opgebouwd in een hoekopstelling.

Bekijk de keuken hier.

2199d9f9 da33 42c6 a72c 5ca9f8abc0fa
Ontdek onze duurzame, groene en milieuvriendelijke keukens

Wil je een keuken die lang meegaat, 100% recyclebaar is en energiezuinig wordt geproduceerd? Kies dan, zonder extra kosten, voor onze milieuvriendelijke keukenkasten van Greenline. Deze zijn gemaakt van BioBoard, een licht en uiterst stabiel materiaal waarin snelgroeiende gewassen en andere eenjarige planten worden verwerkt. Hierdoor zijn deze kasten tot 30% lichter en besparen we tot 37% aan hout. Het hout dat wel in BioBoard zit, komt uit duurzaam beheerd bos. Vandaar ook dat BioBoard het PEFC-certificaat heeft gekregen.

Greenline Gen2 logo fc donker

Praktische keuken check. Wij checken gratis uw keuken tekening op de juiste indeling / keuken efficiency.

Neem gerust contact met ons op.

Heeft u bijvoorbeeld foto’s van de huidige situatie, plattegrond met maatvoering en/of een offerte van een collega dan kunt u die uploaden. op de contactpagina.